Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/245
Title: Забійні якості кролів м’ясо-шкуркового напрямку продуктивності
Other Titles: Убойные и мясные качества кроликов мясо-шкуркового направления продуктивности
Slaughter and meat qualities of rabbits оf meat and sкin type оf рroductiviti
Authors: Данілова, Тетяна Миколаївна
Данилова, Татьяна Николаевна
Danilova, Tetiana
Keywords: молодняк
кролі
порода
продуктивністъ
молодняк
кролики
порода
продуктивность
yоun
gгоwth
гаbbits
bгееd
рroductiviti
Issue Date: 2016
Publisher: Харківська державна зооветеринарна академія
Citation: Данілова Т. М. Забійні та м’ясні якості кролів м’ясо-шкуркового напрямку продуктивності / Т. М. Данілова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : збірник наукових праць Харківської державної зооветеринарної академії. – Харків, 2016. - Вип. 32, ч. – С. 143-148.
Abstract: В статті викладені результаты оцяінки забійних та м′ясных якостей кролів м’ясо-шкуркового напрямку продуктивності двох порід білий велетенъ та радянсъка шиншила. В результаті досліджень було встановлено, що молодняк кролів білий велетенъ в усі вікові періоди має більшу масу перед забоєм (від 0,08 до 0,13 кг). Аналіз розвитку кісткової і м'язової тканини показав, що у різні вікові періоди інтенсивністъ їх була не однаковою: найбільший вихід м'яса в тушах мали кролі породи білий велетенъ в 4 і 5 місячному віці В цей період вихід кісток складає не більше 15%. Забійний вихід, починаючи з 4 місячного віку у кролів обох порід складає більше 60%.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/245
Appears in Collections:Фахові видання України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Danilova_ рroductiviti_2016.pdf286.42 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.