Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/326
Title: Оцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи
Other Titles: Evaluation of cattle created by new Ukrainian angus beef breeds
Оценка скота создаваемой новой украинской ангусской мясной породы
Authors: Доротюк, Єдуард Миколайович
Dorotyuk, Edward Mikolayevich
Доротюк, Эдуард Николаевич
Прудніков, Василь Григорович
Prudnikov, Vаsil Grigorievich
Прудников, Василий Григорьевич
Колісник, Олександр Іванович
Kolisnik, Alexander Ivanovich
Колесник, Александр Иванович
Keywords: порода
відтворна здатність
жива маса
генотип
reproductive capacity
breed
genotype
weight
порода
воспроизводительная способность
живая масса
генотип
Issue Date: 2012
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Доротюк Е. М. Оцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи / Е. М. Доротюк, В. Г. Прудніков, О. І. Колісник // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 69-72.
Abstract: У статті наведено результати досліджень живої маси і відтворювальних якостей корів створюваної української ангуської м’ясної породи в порівнянні з аналогами абердин-ангуської породи британської селекції. Встановлено, що ці тварини перевершують за усіма основними показниками м’ясної продуктивності, що дозволяє їм стати найбільш розповсюдженими із сучасних м’ясних порід України
Description: The results of studies of live weight and reproductive traits of cows produced by Ukrainian Angus beef breed in comparison with analogues of Aberdeen-Angus breed of British breeding. Found that these animals are not only superior to all the main indicators of meat productivity, allowing them to become more widespread in Ukraine. В статье приведены результаты исследований живой массы и воспроизводительных качеств коров создаваемой украинской ангусской мясной породы в сравнении с аналогами абердин-ангусской породы британской селекции. Установлено, что эти животные не только превосходят по всем основным показателям мясной продуктивности, что позволяет им стать наиболее широко распространенными в Украине.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/326
Appears in Collections:Фахові видання України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dorotyuk_Evaluation of cattle_2012 .PDF3.77 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.