Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/377
Title: Практикум з технології переробки продукції тваринництва
Other Titles: Practical tutorial on technology for the processing of animal products
Практикум по технологии переработки продукции животноводства
Authors: Прудніков Василь Григорович
Prudnikov, Vasily Grigorovich
Прудников, Василий Григорьевич
Лисенко, Ганна Леонідівна
Lysenko, Аnna Leonidivna
Лысенко, Анна Леонидовна
Леппа, Анастасія Львівна
Leppa, Anastasiya Lvivna
Леппа, Анастасия Львовна
Гейда, Ірина Михайлівна
Heyda, Irina Mykhaylivna
Гейда, Ирина Михайловна
Keywords: технологія
яєчні продукти
переробка
продукція тваринництва
оцінка
якість
сировина
готова продукція
риба жива та консервована
ікряна продукція
рибні пресерви
мед
продукти бджільництва
віск
маточне молочко
прополіс
бджолина отрута
обніжжя бджолине
курячі яйця
technology
processing
livestock production
evaluation
quality
raw materials
finished products
fish live and canned
caviar products
fish preserves
honey
bee products
beeswax
royal jelly
propolis
bee venom
bee pollen
eggs
egg products
технология
яичные продукты
переработка
продукция животноводства
оценка
качество
сырье
готовая продукция
рыба живая и консервированная
икорная продукция
рыбные пресервы
мед
продукты пчеловодства
воск
маточное молочко
прополис
пчелиный яд
обножка пчелиная
куриные яйца
Issue Date: 22-Jun-2017
Publisher: Харків: ПРОМАРТ
Citation: Практикум з технології переробки продукції тваринництва : оцінка якості сировини та готової продукції : частина 1 / В.Г. Прудніков, Г.Л. Лисенко, А.Л. Леппа, І.М. Гейда. Харків: ПРОМАРТ, 2017. 104 с.
Abstract: В практикумі детально описано методи відбору і підготовки продукції тваринництва для проведення оцінки якості тваринницької продукції, висвітлено теми лабораторних та практичних занять, які передбачені типовою програмою «Технологія переробки продукції тваринництва». Призначений для підготовки фахівців з ОКР «Бакалавр» 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Description: The practical manual describes in detail the methods for selecting, preparing and assessing the quality of livestock products in accordance with standards. Are described the topics of laboratory and practical exercises, which are provided by the standard program «Technology of processing of livestock products». It is intended for training specialists of educational level «Bachelor» 204 – «Technology of production and processing of livestock products». В практикуме детально описаны методы отбора, подготовки и оценки качества продукции животноводства согласно стандартам. Освещены темы лабораторных и практических занятий, предусмотренных типовой программой «Технология переработки продуктов животноводства». Предназначен для подготовки специалистов ОКУ «Бакалавр» 204 – «Технология производства и переработки продуктов животноводства».
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/377
Appears in Collections:Підручники та навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prudnikov_Practical tutorial on technology_2017.pdf2.65 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.