Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/378
Title: Практикум з технології переробки продукції тваринництва
Other Titles: Practical tutorial on technology for the processing of animal products
Практикум по технологии переработки продукции животноводства
Authors: Прудніков, Василь Григорович
Prudnikov, Vasily Grigorovich
Прудников, Василий Григорьевич
Лисенко, Ганна Леонідівна
Lysenko, Аnna Leonidivna
Лысенко, Анна Леонидовна
Леппа, Анастасія Львівна
Leppa, Anastasiya Lvivna
Леппа, Анастасия Львовна
Гейда, Ірина Михайлівна
Heyda, Irina Mykhaylivna
Гейда, Ирина Михайловна
Keywords: технологія
жири тваринного та рослинного походження
переробка
продукція тваринництва
якісна оцінка
сировина
готова продукція
молоко
кисломолочні продукти
ковбасні вироби та копченості
банкові консерви
м’ясні напівфабрикати
technology
fats of animal and vegetable origin
processing
products of livestock
quality assessment
raw materials
finished products
milk
dairy products
sausage and smoked products
canned meat and semi-finished products
жиры животного и растительного происхождения
технология
переработка
продукция животноводства
качественная оценка
сырье
готовая продукция
молоко
кисломолочные продукты
колбасные изделия и копчености
мясные консервы и полуфабрикаты
Issue Date: 22-Jun-2017
Publisher: Харків : ФО-П Ленов Д. С.
Citation: Практикум з технології переробки продукції тваринництва : оцінка якості сировини та готової продукції : частина 2 / В.Г. Прудніков, Г.Л. Лисенко, А.Л. Леппа, І.М. Гейда. Харків: ФО-П Ленов Д.С., 2017. 108 с.
Abstract: У практикумі розглянуті теми лабораторних і практичних занять, передбачених програмою «Технологія переробки продуктів тваринництва», докладно описані методи відбору і підготовки молочної і м'ясної продукції, методики проведення оцінки їх якості. Практикум призначений для підготовки фахівців за напрямом підготовки 204 - «Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва».
Description: The practical manual covered the topics of laboratory and practical exercises, which are envisaged by the program «Technology of processing of livestock products», describes in detail the methods of selection and preparation of dairy and meat products, methods for assessing their quality. It is intended for training specialists in the direction 204 – «Technology of production and processing of livestock products». В практикуме рассмотрены темы лабораторных и практических занятий, предусмотренных программой «Технология переработки продукции животноводства», подробно описаны методы отбора и подготовки молочной и мясной продукции для проведения их качественной оценки. Предназначен для подготовки специалистов по направлению 204 - «Технология производства и переработки продукции животноводства».
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/378
Appears in Collections:Підручники та навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prudnikov_Practical tutorial on technology_2017.pdf8.33 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.