Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/440
Title: ЗАВИСИМОСТЬ МЯСО-САЛЬНЫХ КАЧЕСТВ СВИНЕЙ ОТ ГЕНОТИПА И КОНЕЧНОЙ ЖИВОЙ МАССЫ ПРИ ОТКОРМЕ
Other Titles: The dependence of meat-and-fat qualities of pigs from of the genotype and ultimate live weigh when fattened
ЗАЛЕЖНІСТЬ М҆ЯСО-САЛЬНИХ ЯКОСТЕЙ СВИНЕЙ ВІД ГЕНОТИПУ І КІНЦЕВОЇ ЖИВОЇ МАСИ ПРИ ВІДГОДІВЛІ
Authors: Данилова, Татьяна Николаевна
Danilova, Tatyana Nikolaevna
Данілова, Тетяна Миколаївна
Хохлов, Анатолий Михайлович
Khokhlov, Anatoliy Mikhailovich
Хохлов, Анатолій Михайлович
Герасимов, Вениамин Иванович
Gerasimov, Venyamin Ivanovich
Герасимов, Веніамін Іванович
Keywords: генотип, откорм, убойные качества, конечная живая масса, подсвинки
генотип, відгодівля, забійні якості, кінцева жива маса, підсвинки the genotype, fattening, slaughtering qualities, ultimate live weigh, piglets
Issue Date: 2017
Publisher: SHEFFIELD: SCIENCE AND EDUCATION LTD
Citation: Данилова Т. М. Зависимость мясо-сальных качеств свиней от генотипа и конечной живой массы при откорме. / Т. М. Данилова, А. М. Хохлов, В. И. Герасимов // «CUTTING-EDGE SCIENCE - 2017» : materials of the XIII International scientific and practical conference, 30 April - 07 May , 2017. – Sheffield : Science and education LTD, 2017. – Vol. 14. – P. 71 - 73.
Abstract: Изложены результаты откорма подсвинков разных генотипов
Description: Наведені результати відгодівлі підсвинків різних генотипів The results of fattening of piglets of different genotypes are described
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/440
Appears in Collections:Зарубіжні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Danilova_fattening_qualities_2017.pdf279 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.