Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/448
Title: Наследуемость жирномолочности коров в зависимости от происхождения групп в структуре черно-пестрой породы
Other Titles: УСПАДКОВУВАНІСТЬ ЖИРНОМОЛОЧНОСТІ КОРІВ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОХОДЖЕННЯ ГРУП У СТРУКТУРІ ЧОРНО-РЯБОЇ ПОРОДИ
HERITABILITY OF FORTIFIED MILK YIELD OF COWS DEPENDING ON ORIGIN OF GROUPS IN THE STRUCTURE OF BLACK- AND- WHITE BREED
Authors: Ємець, Зоя Василівна
Емец, Зоя Васильевна
Yemets, Zoya
Маменко, Олексій Михайлович
Маменко, Алексей Михайлович
Mamenko, Aleksey
Keywords: генетична група
кровність
схрещування
чорно-ряба порода
вміст жиру в молоці корів
вихід молочного жиру
генетическая группа
кровность
скрещивание
черно-пестрая порода
содержание жира в молоке коров
выход молочного жира
genetic group
bloodiness
crossing
black-and-white breed
fat content in cow milk
milk fat yield
Issue Date: 2015
Publisher: Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини зб. наук. пр. ХДЗВА
Citation: Ємець З.В. УСПАДКОВУВАНІСТЬ ЖИРНОМОЛОЧНОСТІ КОРІВ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОХОДЖЕННЯ ГРУП У СТРУКТУРІ ЧОРНО-РЯБОЇ ПОРОДИ /З.В. Ємець, О.М. Маменко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: зб.наук. пр. / Харківська державна зооветеринарна академія. - Харків, 2015. - Т. (31) 1. - С. 230-238.
Abstract: В якості одного з генетичних факторів була використана «генетична група», в результаті чого було проведено генетико-математичний аналіз вмісту жиру в молоці корів і виходу молочного жиру окремо в залежності від походження генетичних груп в структурі чорно-рябої породи в господарствах переважно Харківської області.
Description: В качестве одного из генетических факторов была использована «генетическая группа», в результате чего был проведен генетико-математический анализ содержания жира в молоке коров и выхода молочного жира отдельно в зависимости от происхождения генетических групп в структуре черно-пестрой породы в хозяйствах преимущественно Харьковской области. One of the genetic factors was the use of the "genetic group" was called, as a result of which a genetic-mathematical analysis of the fat content in milk of cows and the yield of fat separately depending on the origin of genetic groups in the structure of black-and-white breed in farms predominantly Kharkov region.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/448
Appears in Collections:Фахові видання України



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.