Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/511
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА
Other Titles: PRODUCTION TEHNOLOGY OF PRODUCE OF PIG-BREEDING
ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА ПРОДУКЦИИ СВИНОВОДСТВА
Authors: Герасимов, Веніамін Іванович
Gerasimov, Veniamin Ivanovich
Герасимов, Вениамин Иванович
Барановський, Дмитро Іванович
Baranovsky, Dmitro Ivanovich
Барановский, Дмитрий Иванович
Хохлов, Анатолій Михайлович
Khokhlov, Anatoly Mikhailovich
Хохлов, Анатолий Михайлович
Рибалко, Валентин Павлович
Ribalko, Valentin Pavlovich
Рыбалко, Валентин Павлович
Засуха, Юрій Васильович
Zasukha, Yuri Vasilievich
Засуха, Юрий Васильевич
Гетя, Андрій Анатолійович
Getya, Andriy Anatoliyovich
Гетя, Андрей Анатольевич
Нагаєвич, Віталій Михайлович
Nagaevitch, Vitaliy Mikhailovich
Нагаевич, Виталий Михайлович
Данілова, Тетяна Миколаївна
Danilova, Tetyana Mykolaivna
Данилова, Татьяна Николаевна
Пронь, Олена Веніамінівна
Pron`, Olena Veniaminivna
Пронь, Елена Вениаминовна
Томін, Євген Фролович
Tomіn, Єvgen Frolovich
Томин, Евгений Фролович
Тарасенко, Людмила Олексіївна
Tarasenko, Lyudmila Olexyivna
арасенко, Людмила Алексеевна
Жерноклеєв, Микола Миколайович
Zhernokleev, Nikolay Nikolaevich
Жерноклеев, Николай Николаевич
Афанасенко, Володимир Юрійович
Afanasenko, Volodymyr Yuriyovich
Афанасенко, Владимир Юрьевич
Андрійчук, Валерій Федорович
Andriychuk, Valery Fedorovich
Андрейчук, Валерий Федорович
Keywords: свині, походження, біологічні особливості, породи, розведення, технологія, свинина, переробка, маркетинг
свиньи, происхождение, биологические особенности, породы, разведение, технология, свинина, переработка, маркетинг pigs, origin, biological features, breeds, breeding, technology, pork, recycling, marketing
Issue Date: 2010
Publisher: Х.: «Еспада»
Citation: Технологія виробництва продукції свинарства : Підручник. / В. І. Герасимов, Д. І. Барановський, А. М. Хохлов [та ін.]. За ред. В. І. Герасимова. – Харків: Еспада, 2010. – 448 с. : іл.
Abstract: У підручнику викладено походження, біологічні особливості, характеристика порід свиней, технологія виробництва та переробки свинини.
Description: В учебнике изложено происхождение, биологические особенности, характеристика пород свиней, технология производства и переработки свинины. The textbook describes the origin, biological features, characteristics of breeds of pigs, the technology of production and processing of pork.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/511
Appears in Collections:Підручники та навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gerasimov_production_technology_2010.pdf737.92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.