Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/518
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГерасимов, Веніамін Іванович-
dc.contributor.authorGerasimov, Veniamin Ivanovich-
dc.contributor.authorГерасимов, Вениамин Иванович-
dc.contributor.authorЦицюрський, Леонід Миколайович-
dc.contributor.authorTsitsyursky, Leonid Mikolajovych-
dc.contributor.authorЦицюрский, Леонид Николаевич-
dc.contributor.authorБарановський, Дмитро Іванович-
dc.contributor.authorBaranovsky, Dmitro Ivanovich-
dc.contributor.authorБарановский, Дмитрий Иванович-
dc.contributor.authorНагаєвич, Віталій Михайлович-
dc.contributor.authorNagaevitch, Vitaliy Mikhailovich-
dc.contributor.authorНагаевич, Виталий Михайлович-
dc.contributor.authorРибалко, Валентин Павлович-
dc.contributor.authorRibalko, Valentin Pavlovich-
dc.contributor.authorРыбалко, Валентин Павлович-
dc.contributor.authorЧорний, Микола Васильович-
dc.contributor.authorChorniy, Mikola Vasilovich-
dc.contributor.authorЧорный, Николай Васильевич-
dc.contributor.authorЗасуха, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorZasukha, Yuri Vasilievich-
dc.contributor.authorЗасуха, Юрий Васильевич-
dc.contributor.authorПисаренко, Володимир Вікторович-
dc.contributor.authorPisarenko, Volodymyr Vіktovich-
dc.contributor.authorПисаренко, Владимир Викторович-
dc.date.accessioned2018-05-14T19:19:40Z-
dc.date.available2018-05-14T19:19:40Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationСвинарство і технологія виробництва свинини: Підручник для підготовки фахівців у аграрних вищих закладах освіти ІІІ- ІV рівнів акредитації зі спеціальності «Зооінженерія» / В. І. Герасимов, Л. М. Цицюрський, Д. І. Барановський, В. М. Нагаєвич, В. П. Рибалко, М. В. Чорний, Ю. В. Засуха, В. В. Писаренко. За ред. В. І. Герасимова. - Х.: Еспада, 2003. – 448 с.en_US
dc.identifier.urihttp://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/518-
dc.descriptionВ учебнике излагается история развития свиноводства в Украине. Дана характеристика биологических, экстерьерных и продуктивных свойств пород свиней. Изложены основные методы селекции и технология производства свинины. Дан анализ управления отраслью свиноводства. Изложена технология переработки продукции свиноводства. The textbook describes the history of pig farming development in Ukraine and world. The characteristic of biological, exterior and productive properties of breeds of pigs is given. The basic methods of selection and technology of pork production are described. An analysis of the management of the pig industry is given. The technology of processing of products of pig farming is described.en_US
dc.description.abstractУ підручнику викладається історія розвитку свинарства в Україні та світі. Дана характеристика біологічних, екстер҆єрних та продуктивних властивостей порід свиней. Висвітлені основні методи селекції тварин та технологія виробництва свинини. Надано аналіз управління галуззю свинарства. Викладена технологія переробки продукції свинарстваen_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХ.: «Еспада»en_US
dc.subjectпоходження, біологічні особливості, породи, розведення, технологія, свинина, менеджмент в свинарстві, переробка, маркетингen_US
dc.subjectпроисхождение, биологические особенности, породы, разведение, технология, свинина,менеджмент в свиноводстве, переработка, маркетинг origin, biological features, breeds, breeding, technology, pork, management in pigs farming, processing, marketingen_US
dc.titleСВИНАРСТВО І ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИen_US
dc.title.alternativePIG FARMING AND TEHNOLOGY OF PORK PRODUCTIONen_US
dc.title.alternativeСВИНОВОДСТВО И ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА СВИНИНЫen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Підручники та навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gerasimov_PIG_FARMING_2003.pdf421.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.