Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/520
Назва: Использование эм-технологии в пчеловодстве с целью повышения качества продукции
Інші назви: Use of EM-technology to increase the quality of products.
Автори: Бородин, Юрий Николаевич
Бородін, Юрій Миколайович
Borodin, Yurii
Ключові слова: ЭМ-технология
эффективные микроорганизмы
препарат Байкал
медоносные пчелы
ЕМ-технологія
ефективні мікроорганізми
препарат Байкал
медоносні бджоли
EM-technology
efficient microorganisms
a drug Baikal
honeybees
Дата публікації: 2007
Видавництво: Харківська державна зооветеринарна академія
Бібліографічний опис: Бородин Ю. Н. Использование эм-технологии в пчеловодстве с целью повышения качества продукции / Ю. Н. Бородин // Підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин : збірник наукових праць Харківської державної зооветеринарної академії. – Харків, 2007. – Т. 18. – С. 257-262.
Короткий огляд (реферат): Показаны результаты исследований, направленные на изучение возможности применения ЭМ-технологии с целью повышения продуктивности медоносных пчел, защиты их от вредных организмов, получение экологически безопасной продукции.
Опис: Показані результати досліджень, направлених на вивчення можливості застосування ЕМ-технології з метою підвищення продуктивності медоносних бджіл, захисту їх від шкідливих організмів, отримання екологічно безпечної продукції.The results of the research to study an opportunity of the use of EM-technology to increase the efficiency of honeybee productivity, their protection against harmful organisms, production of ecologically safe food have been presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/520
Розташовується у зібраннях:Фахові видання України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Borodin_EM-technology_efficient_microorganisms_2007.pdf528.36 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.