Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/582
Title: ПРОБЛЕМИ ЗАБРУДНЕННЯ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА ХАРЧОВИМИ ДОБАВКАМИ
Other Titles: ПРОБЛЕМЫ ЗАГРЯЗНЕНИЯ ПРОДУКЦИИ ЖИВОТНОВОДСТВА пищевыми добавками
PROBLEMS OF POLLUTION OF livestock PRODUCTS BY FOOD SUPPLEMENTS
Authors: Кириленко, О.В.
Кириленко, О.В.
Kirilenko, O.B.
Юрченко, Віктория Вікторівна
Юрченко, Виктория Викторовна
YURCHENKO, Viktoriya V.
Keywords: харчові добавки, виробництво м’ясопродуктів, здоров'я людей.
пищевые добавки, производство мясных продуктов, здоровье людей
food additives, production of meat products, human health
Issue Date: 2018
Citation: Кириленко О..В. ПРОБЛЕМИ ЗАБРУДНЕННЯ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА ХАРЧОВИМИ ДОБАВКАМИ / О.В. Кириленко, В.В. Юрченко // Актуальні питання ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції через 32 роки [Текст]: зб. наук. пр. міжнар. наук.-практ. конф., (26 квітня 2018 р., Харків) / М-во осв. та науки, Харк. держ. зоовет. акад. – Х., 2018.- С. 65-66.
Abstract: В сучасних умовах масове виробництво м’ясних продуктів харчування без застосування харчових добавок практично неможливе, але при цьому варто дотримуватися встановлених гранично допустимих концентрацій.
Description: В современных условиях массовое производство мясных продуктов питания без применения пищевых добавок практически невозможно, но при этом следует соблюдать установленные предельно допустимые концентрации. In modern conditions, the mass production of meat products without the use of food additives is almost impossible, but the established maximum permissible concentrations should be observed.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/582
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кириленко тези.pdf81.72 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.