Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/596
Title: СПОСІБ ПІДВИЩЕННЯ НЕСУЧОСТІ КУРЕЙ І ЯКОСТІ ЯЄЦЬ
Other Titles: СПОСОБ ПОВЫШЕНИЯ яйценоскости кур И КАЧЕСТВА ЯИЦ
method of increasing egg production and egg quality
Authors: Лемешева, Марія Михайлівна
Лемешева, Мария Михайловна
LЕМESHEVA, М.М.
Юрченко, Віктория Вікторівна
Юрченко, Виктория Викторовна
YURCHENKO, Viktoriya V.
Keywords: племенні кури, несучість, якість яєць, годівля, соняшникова олія, лінолева кислота, сірчанокислий цинк.
племенные куры, яйценоскость, качество яиц, кормление, подсолнечниковое масло, линолевая кислота, сернокислый цинк.
breeding chickens, egg production, egg quality, feed, sunflower oil, linoleic acid, zinc sulfate.
Issue Date: 2012
Citation: Лемешева М.М. СПОСІБ ПІДВИЩЕННЯ НЕСУЧОСТІ КУРЕЙ І ЯКОСТІ ЯЄЦЬ /М.М. Лемешева, В.В. Юрченко // Птахівництво: міжвід. темат. наук. зб. Інст. птахівництва НААН.- Харків, 2012. – Вип. 68. – С. 274-277.
Abstract: Представлено спосіб підвищення несучості і якості яєць курей шляхом додавання до основного комбікорму 0,35-0,53% лінолевої кислоти за рахунок соняшникової олії (0,6-0,9%), 90 г/т цинку і 44 г/т сірки в формі сірчанокислого цинку (400 г/т). Спосіб може бути використаний при виробництві інкубаційних яєць.
Description: Представлен способ повышения яйценоскости и качества яиц кур путем добавления к основному комбикорму 0,35-0,53% линолевой кислоты за счет подсолнечникового масла (0,6-0,9% ), 90 г/т цинка и 44 г/т серы в форме сернокислого цинка (400 г/т). Способ может быть использован при производстве инкубационных яиц. Way to increase egg production and egg quality of hens by adding to the main feed 0,35-0,53% of linoleic acid by sunflower oil (0,6-0,9%), 90 g/t of zinc and 44 g/t of sulfur in the form of zinc sulfate (400 g/t) is examined in the article.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/596
Appears in Collections:Фахові видання України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СПОСІБ ПІДВИЩЕННЯ НЕСУЧОСТІ КУРЕЙ І ЯКОСТІ ЯЄЦЬ.pdf174.66 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.