Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/630
Title: АБІОТИЧНІ ЧИННИКИ ПРИ ВИРОЩУВАННІ КОРОПОВИХ
Other Titles: АБИОТИЧЕСКИЕ ФАКТОРЫ ПРИ ВЫРАЩИВАНИИ КАРПОВЫХ
ABIOTIC FACTORS AT CULTIVATION СYPRINIDS
Authors: Юрченко, Вікторія Вікторівна
Юрченко, Виктория Викторовна
Yurchenko, Viktoriya V.
Мирний, Г.Д.
Мирний, Г.Д.
Mirny, G.D.
Keywords: абіотичне середовище, екологічні чинники, коропові риби, солоність, температура, кисневий режим, концентрація вуглекислого газу, водневий показник, світло.
абиотическая среда, экологические факторы, карповые рыбы, соленость, температура, кислородный режим, концентрация углекислого газа, водородный показатель, свет.
abiotic environment, environmental factors, cyprinids, salinity, temperature, oxygen regime, carbon dioxide concentration, pH, light.
Issue Date: 2013
Citation: Юрченко В.В. АБІОТИЧНІ ЧИННИКИ ПРИ ВИРОЩУВАННІ КОРОПОВИХ / В.В. Юрченко. Г.Д. Мирний // Проблеми зооінженерії та вет. медицини: зб. наук. праць Харківської держ. зоовет. академії. – Харків, 2013. – Вип. 25. - Ч. 1. - С. 237 – 241.
Abstract: Проведено аналіз впливу солоності, температури, кисневого режиму, концентрації вуглекислого газу, водневого показника та світлового чинника вод при вирощуванні коропових.
Description: Проведен анализ влияния солености, температуры, кислородного режима, концентрации углекислого газа, водородного показателя и светового фактора вод при выращивании карповых. The effect of salinity, temperature, oxygen regime, carbon dioxide concentration, pH and light factor of waters at cultivation cyprinids has been analyzed.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/630
Appears in Collections:Фахові видання України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Статья про карпов.pdf136.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.