Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/639
Title: ДОВІДНИК З ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ
Other Titles: PORK PROGUCTION HANDBOOK
СПАВОЧНИК ПО ПРОИЗВОДСТВУ СВИНИНЫ
Authors: Герасимов, Веніамін Іванович
Gerasimov, Veniamin Ivanovich
Герасимов, Вениамин Иванович
Рибалко, Валентин Павлович
Ribalko, Valentin Pavlovich
Рыбалко, Валентин Павлович
Чорний, Микола Васильович
Chorny, Mikola Vasilovich
Чорный, Николай Васильевич
Коваленко, Віктор Федорович
Kovalenko, Viktor Fedorovich
Коваленко, Виктор Федорович
Ногаєвич, Віталій Михайлович
Nagaevitch, Vitaliy Mikhailovich
Нагаевич, Виталий Михайлович
Походня, Григорій Семенович
Pokhodnia, Grigory Semenovich
Походня, Григорий Семенович
Пронь, Олена Веніамінівна
Pron`, Olena Veniaminivna
Пронь, Елена Вениаминовна
Шкурін, Григорій Тимофійович
Shkurіn, Grigoriy Timofіyovich
Шкурин, Григорий Тимофеевич
Keywords: якість свинини, біологія свиней, породи, розведення, технологія, переробка
качество свинины, биология свиней, породы, разведение, технология, переработка pork quality, pig biology, breeds, breeding, technology, pork recast
Issue Date: 2001
Publisher: Х.: Еспада
Citation: Довідник з виробництва свинини. / В. І. Герасимов, В. Ф. Коваленко, В. М. Ногаєвич, Г. С. Походня та ін.; За ред. В.П. Рибалка, В. І. Герасимова, М. В. Чорного. – Харків: Еспада, 2001. – 336 с., іл.
Abstract: У довіднику описані вимоги до якості свинини. Дані біологічні особливості свиней. Представлений сучасний стан і напрямки відродження галузі свинарства. Розкриті питання розведення свиней. Особлива увага приділена виробництву товарної свинини у господарствах різних категорій.
Description: В справочнике описаны требования к качеству свинины. Даны биологические особенности свиней. Представлено современное состояние и направления возрождения отрасли свиноводства. Раскрыты вопросы разведения свиней. Особенное внимание уделено производству товарной свинины в хозяйствах разных категорий. The handbook describes the quality requirements of pork. Given the biological characteristics of pigs. Presents the current state and directions of revival of the pig industry. Particular attention is paid to the production of marketable pork in farms of different categories.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/639
Appears in Collections:Підручники та навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gerasimov_HANDBOOK_2001.pdf370.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.