Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/715
Title: ЕКОЛОГІЧНА ПОВНОЦІННІСТЬ ЯЄЦЬ ПРИ ВИКОРИСТАННІ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ ТА ЦИНКУ В ГОДІВЛІ КУРЕЙ
Other Titles: ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ ПОЛНОЦЕННОСТЬ ЯИЦ ПРИ ИСПОЛЬЗОВАНИИ Подсолнечного масла и ЦИНКА В КОРМЛЕНИЯ КУР
ECOLOGICAL FULLNESS OF EGGS WHEN USING Sunflower oil and ZINC IN FEEDING HENS
Authors: Лємєшева, Марія Михайлівна
Лемешева, Мария Михайловна
LЕМESHEVA, М.М.
Юрченко, Віктория Вікторівна
Юрченко, Виктория Викторовна
YURCHENKO, Viktoriya V.
Keywords: Птахівництво, кормові добавки,соняшникова олія, цинк, виводимість яєць, вивід молодняка, хімічний склад жовтка.
Птицеводство, кормовые добавки, подсолнечниковое масло, цинк, выводимость яиц, вывод молодняка, химический состав желтка.
Poultry farming, feed additives, sunflower oil, zinc, hatchability, hatching, the yolk chemical composition.
Issue Date: 2007
Citation: Лемешева М.М. ЕКОЛОГІЧНА ПОВНОЦІННІСТЬ ЯЄЦЬ ПРИ ВИКОРИСТАННІ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ ТА ЦИНКУ В ГОДІВЛІ КУРЕЙ / М.М. Лемешева, В.В. Юрченко // Екологія: вчені у вирішенні проблем науки, освіти і практики: зб. доповідей учасників Міжнар. наук.-практ. конф. (23-25 травня 2007 року); Держ. агро-екологічний ун-тет.- Житомир, 2007. – С. 122-125.
Abstract: Стимулююча дія соняшникової олії та цинку на виводимість яєць та вивід молодняку пов̕язана з покращенням морфологічних властивостей яєць (підвищення маси, оптимізація співвідношення складових частин) та змінами в хімічному складі жовтка (зростання концентрації вітаміну Е, цинку та зниження кислотного числа).
Description: Стимулирующее действие подсолнечникового масла и цинка на выводимость яиц и вывод молодняка связано с улучшением морфологических характеристик яиц (повышение массы, оптимизация соотношения составных частей) и изменениями в химическом составе желтка (рост концентрации витамина Е, цинка и снижение кислотного числа). The stimulating effect of sunflower oil and zinc on egg hatchability and hatching is associated with improved egg morphological characteristics (weight gain, optimization of the component ratio) and changes in the chemical composition of the yolk (increased concentration of vitamin E, zinc, and decrease in acid number).
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/715
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЕКОЛОГІЧНА ПОВНОЦІННІСТЬ ЯЄЦЬ ПРИ ВИКОРИСТАННІ.pdf139.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.