Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/725
Title: ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ КОРМІВ У ПТАХІВНИЦТВІ
Other Titles: ПУТИ ПОВЫШЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ КОРМОВ В ПТИЦЕВОДСТВЕ
WAYS TO IMPROVE THE EFFICIENCY OF USING FEED IN POULTRY
Authors: Лємєшева, Марія Михайлівна
Лемешева, Мария Михайловна
LЕМESHEVA, М.М.
Айсобарі, Ерік Едісон
Айсобари, Эрик Эдисон
Aisobari, E.E.
Юрченко, Вікторія Вікторівна
Юрченко, Виктория Викторовна
Yurchenko, Victoriya V.
Keywords: птахівництво, кормові добавки, соняшникова олія, фуза, цинк, меляса, метионин.
птицеводство, кормовые добавки, подсолнечниковое масло, фуза, цинк, меласса, метионин.
poultry, feed additives, sunflower oil, fuse, zinc, molasses, methionine.
Issue Date: 2001
Citation: Лемешева М.М. ПУТИ ПОВЫШЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ КОРМОВ В ПТИЦЕВОДСТВЕ / М.М. Лемешева, Э.Э. Айсобари, В.В. Юрченко // Проблеми ефективного функціонування АПК в умовах нових форм власності та господарю-вання: Кол. монографія у двох томах. Т. 1. / За ред. П. Т. Саблука, В. Я. Амбросова, Г. Є. Мазнєва. - К.: ІАЕ, 2001. – С. 526-528.
Abstract: Дослідження показали, що тільки за рахунок зниження витрат комбікорму на виробництво продукції можна істотно підвищити ефективність птахівництва в господарствах різних форм власності.
Description: Исследования показали, что только за счет снижения затрат комбикорма на производство продукции можно существенно повысить эффективность птицеводства в хозяйствах различных форм собственности. Studies have shown that only by reducing the cost of feed for the production of products can significantly improve the efficiency of poultry farming in various forms of ownership.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/725
Appears in Collections:Монографії та розділи монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пути повышения эффективности использования _1_.pdf65.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.