Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/756
Название: ЯКІСТЬ М’ЯСА СВИНЕЙ ЯК ПОКАЗНИК ОЦІНКИ ГЕНОТИПУ
Авторы: Коваленко, Борис Петрович
Шевченко, Оксана Борисівна
Ключевые слова: свині, генотип, велика біла, ландрас, musculus longissimus dorsi, хімічний склад, фізичні властивості.
Дата публикации: 26-апр-2019
Издательство: РВВ ХДЗВА
Краткий осмотр (реферат): Ефективність функціонування м’ясо-продуктового комплексу з метою повноцінного забезпечення населення м’ясом та м’ясопродуктами є одним із головних завдань аграрної політики, так як проблема продовольчої безпеки є однією з основних ланок у ланцюзі економічної безпеки України в цілому.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/756
Располагается в коллекциях:Фахові видання України

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Коваленко, Шевченко Якість мяса свиней як показник.pdfСвинина за рядом основних показників (поживність, смакові якості, енергетична цінність) перевершує м'ясо інших тварин, а тварини різних генотипів забезпечують отримання якісної продукції.207.58 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.