Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/756
Назва: ЯКІСТЬ М’ЯСА СВИНЕЙ ЯК ПОКАЗНИК ОЦІНКИ ГЕНОТИПУ
Автори: Коваленко, Борис Петрович
Шевченко, Оксана Борисівна
Ключові слова: свині, генотип, велика біла, ландрас, musculus longissimus dorsi, хімічний склад, фізичні властивості.
Дата публікації: 26-кві-2019
Видавництво: РВВ ХДЗВА
Короткий огляд (реферат): Ефективність функціонування м’ясо-продуктового комплексу з метою повноцінного забезпечення населення м’ясом та м’ясопродуктами є одним із головних завдань аграрної політики, так як проблема продовольчої безпеки є однією з основних ланок у ланцюзі економічної безпеки України в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/756
Розташовується у зібраннях:Фахові видання України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко, Шевченко Якість мяса свиней як показник.pdfСвинина за рядом основних показників (поживність, смакові якості, енергетична цінність) перевершує м'ясо інших тварин, а тварини різних генотипів забезпечують отримання якісної продукції.207.58 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.