Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/756
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваленко, Борис Петрович-
dc.contributor.authorШевченко, Оксана Борисівна-
dc.date.accessioned2019-11-10T12:28:45Z-
dc.date.available2019-11-10T12:28:45Z-
dc.date.issued2019-04-26-
dc.identifier.urihttp://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/756-
dc.description.abstractЕфективність функціонування м’ясо-продуктового комплексу з метою повноцінного забезпечення населення м’ясом та м’ясопродуктами є одним із головних завдань аграрної політики, так як проблема продовольчої безпеки є однією з основних ланок у ланцюзі економічної безпеки України в цілому.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherРВВ ХДЗВАen_US
dc.subjectсвині, генотип, велика біла, ландрас, musculus longissimus dorsi, хімічний склад, фізичні властивості.en_US
dc.titleЯКІСТЬ М’ЯСА СВИНЕЙ ЯК ПОКАЗНИК ОЦІНКИ ГЕНОТИПУen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Фахові видання України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коваленко, Шевченко Якість мяса свиней як показник.pdfСвинина за рядом основних показників (поживність, смакові якості, енергетична цінність) перевершує м'ясо інших тварин, а тварини різних генотипів забезпечують отримання якісної продукції.207.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.