Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/798
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ
Other Titles: BEEF PRODUCTION TECHNOLOGY
ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА ГОВЯДИНЫ
Authors: Прудніков, Василь Григорович
Prudnikov, Vasily Grigorovich
Прудников, Василий Григорьевич
Барановський, Дмитро Іванович
Baranovsky, Dmitro Ivanovich
Барановский, Дмитрий Иванович
Лисенко, Ганна Леонідівна
Lysenko, Аnna Leonidivna
Лысенко, Анна Леонидовна
Васил’єва, Юлія Олександрівна
Vasylieva, Yuliya Oleksandrivna
Васильева, Юлия Александровна
Федяєв, Валерій Анатолійович
Fediaiev, Valeriy Anatolievich
Федяев, Валерий Анатольевич
Колісник, Олександр Іванович
Kolisnyk, Alexander Ivanovich
Колисник, Александр Иванович
Криворучко, Юрій Іванович
Krivoruchko, Yurii Ivanovich
Криворучко, Юрий Иванович
Попова, Вікторія Олександрівна
Popova, Victoria Oleksandrivna
Попова, Виктория Александровна
Keywords: технологія, яловичина, категорії, якість, виробництво,первинна переробка, удосконалення
technology, beef, categories, quality, production, primary processing, improvement технология, говядина, категории, качество, производство, первичная переработка, совершенствование
Issue Date: 2015
Publisher: Харьков
Citation: Технологія виробництва яловичини.Навчальний посібник / В.Г. Прудніков, Д.І. Барановський, Г.Л. Лисенко, Ю.О. Васильєва, В.А. Федяєв, О.І. Колісник, Ю.І. Криворучко, В.О. Попова / За редакцією доктора с.-г. наук, професора В.Г. Пруднікова. – Харків, 2015. – 256с.
Abstract: В навчальному посібнику обґрунтована доцільність удосконалення та розвитку технології виробництва яловичини. Висвітлені такі питання як стан галузі, характеристика порід, аналіз та характеристика технологій, оцінка худоби для забою, технологія первинної переробки худоби, перспективи розвитку галузі.
Description: В учебном пособии представлена целесообразность совершенствования и развития технологии производства говядины. Дан анализ состояния отрасли, характеристика технологий, оценка скота для убоя, технология первичной переработки скота, перспективы развития отрасли. The training manual presents the feasibility of improving and developing beef production technology. The analysis of the state of the industry, the characteristics of technologies, the evaluation of livestock for slaughter, the technology of primary processing of livestock, the prospects for the development of the industry are given.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/798
Appears in Collections:Підручники та навчальні посібники



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.