Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/930
Title: | Визначення ступеня псування м’ясних фаршів у судовій експертизі харчових продуктів |
Other Titles: | Determination of the degree of deterioration of minced meat in the forensic examination of food products. |
Authors: | Яценко, Іван Володимирович Богатко, Надія Михайлівна Бусол, Леся Володимирівна Жиліна, Валентина Миколаївна Париловський, Олександр Іванович Yacenko, I. Busol, L. Bogatko, N. Gulina, V. Parylovskyi, O. |
Keywords: | Ступінь псування, м’ясний фарш, судова експертиза, харчові продукти. Degree of spoilage, minced meat, forensics, food. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Innovative development of science and education. Abstracts of II International Scientific and Practical Conference Athens, Greece 26-28 April 2020 |
Citation: | Вводиться бібліографічний опис матеріалу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 |
Abstract: | Розроблено кількісний метод визначення ступеня псування м’ясних фаршів, в основі якого лежить фотометрія профільтрованої витяжки з м’ясних фаршів з додаванням реактиву Неслера, для використання в судовій експертизі харчових продуктів. A quantitative method for determining the degree of deterioration of minced meat has been developed, which is based on photometry of filtered minced meat extract with the addition of a Nesler reagent, for use in the forensic examination of food products. |
URI: | http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/930 |
ISBN: | 978-618-04-3761-4 |
Appears in Collections: | Зарубіжні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
INNOVATIVE-DEVELOPMENT-OF-SCIENCE-AND-EDUCATION-26-28.0.pdf | 682.43 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.