Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/930
Title: Визначення ступеня псування м’ясних фаршів у судовій експертизі харчових продуктів
Other Titles: Determination of the degree of deterioration of minced meat in the forensic examination of food products.
Authors: Яценко, Іван Володимирович
Богатко, Надія Михайлівна
Бусол, Леся Володимирівна
Жиліна, Валентина Миколаївна
Париловський, Олександр Іванович
Yacenko, I.
Busol, L.
Bogatko, N.
Gulina, V.
Parylovskyi, O.
Keywords: Ступінь псування, м’ясний фарш, судова експертиза, харчові продукти.
Degree of spoilage, minced meat, forensics, food.
Issue Date: 2020
Publisher: Innovative development of science and education. Abstracts of II International Scientific and Practical Conference Athens, Greece 26-28 April 2020
Citation: Вводиться бібліографічний опис матеріалу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006
Abstract: Розроблено кількісний метод визначення ступеня псування м’ясних фаршів, в основі якого лежить фотометрія профільтрованої витяжки з м’ясних фаршів з додаванням реактиву Неслера, для використання в судовій експертизі харчових продуктів. A quantitative method for determining the degree of deterioration of minced meat has been developed, which is based on photometry of filtered minced meat extract with the addition of a Nesler reagent, for use in the forensic examination of food products.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/930
ISBN: 978-618-04-3761-4
Appears in Collections:Зарубіжні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INNOVATIVE-DEVELOPMENT-OF-SCIENCE-AND-EDUCATION-26-28.0.pdf682.43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.