Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/933
Title: АНАЛІЗ РИЗИКІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Authors: Дегтярьов, Микола Олександрович
Жейнова, Наталія Миколаївна
Яценко, Іван Володимирович
Дегтярьов, Ігор Миколайович
Keywords: Система НАССР, безпечність харчових продуктів, аналіз ризиків
Issue Date: 2020
Publisher: Цифра Прінт
Series/Report no.: А 64;
Abstract: У підручнику висвітлена національна та міжнародно нормативно–правова база продовольчої безпечності харчових продуктів в Україні та світі. Дана загальна характеристика програм–передумов та санітарно–операційних процедур для умовного підприємства з виробництва харчових продуктів. Сформульовано застосування принципів і правил належної виробничої практики та системи НАССР у молочній, м’ясній, рибній галузях, а також при виробництві м’яса птиці та харчових яєць.
Description: Посібник буде корисним зі спеціальності напряму підготовки 8.1010101 «Ветеринарна медицина» з навчальної дисципліни «Ветеринарно–санітарна експертиза» у вищих навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України.
URI: http://repository.hdzva.edu.ua/handle/repoHDZVA/933
Appears in Collections:Підручники та навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АНАЛІЗ РИЗИКІВ Печать типография.pdf4.31 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.